pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler dunJacka Rea


Efter att ha hållit ett par för sig själv, Nelson sålde påstås resten via Instagram för mellan $ 135 och $ 300 per par, enligt klagomål.Billig Moncler dunJacka Rea, Det är svårt att förutsäga vilka ytterligare krav byrån kan införa, men en möjlighet är att ha en oberoende förvaltare hitta en köpare till de butiker som livsmedelskedjorna krävs för att avyttra när de går samman, sade McInnis. (Just nu de fusionerande bolagen hitta en köpare och FTC godkänner det.)Billig Moncler online Rea, 6. Skruvmejsel. Jag glömde att sätta den in i bilden, jag tror att det kommer med en ändå. Jag kan inte minnas. Använd bara en ganska liten att få räcket sak av. Och om du ska måla det, använda den för att få den lilla skruven på pumpdelen.billig billiga moncler Jackor Sverige, Om du har haft några problem Ugg i löpning eller racing, skulle det vara svårt att rekommendera en ändring av sko. Det är svårt, om inte omöjligt att förbättra Klassiska Stövlar på en situation där allt går bra. Jag skulle råda att få några par vad verkar vara din klassiska Kort Uggs favorit skor innan tillverkaren ändrar skon. Historiskt ändras utan förvarning görs ofta av tillverkare. Denna kan variera från en subtil förändring av dämpning runt hälen till en större Klassiska Korta uggs strukturell mellansula förändring. Tillverkarna har avbrutit en modell av sko, bara för att återuppta produktionen några år senare ugg 5825 med en rad av skor skryter med samma namn, men med helt olika egenskaper. kqa Chief Creative Rei Inamoto Avgår Agency

8. Hot limpistol. Att limma saker naturligtvis.

Mr Inamoto är känd för sina innovativa metoder. 'Jag ser inte mig själv som en annons kille', sade han en gång Ad Age. 'Jag är för cynisk. Jag anser att jag skapar saker som är användbar och önskvärd.' Han har utsetts till Ad Age kreativitets 50 flera gånger och har varit känd för sin kärnfulla och ibland tankeväckande synpunkter på branschen, en tendens som har tjänat honom smeknamn som 'Yoda av reklam,' Under 2012 AAF hedrade honom under sin årliga Hall of Achievement fira bästa reklam och marknadsförare än 40.Billig Moncler Jackor Rea, Bara månader efter clinching skolans första BCS titel, frukterna av framgång verkar vara betala av. Inte för att Alabama kämpade för att få in pengar för att stödja sina atletiska program, men det var nyligen rapporterat att Alabama har den mest lukrativa kontrakt i college sport med atletisk kläder företaget Nike.Billig Moncler dunJacka Rea, Kontraktet är bra för åtta år och fungerar till ca $ 3.750.000 per år, vilket skulle överträffa den tidigare höga på ca $ 3.400.000 på årsbasis som innehas av University of North Carolina. Kanske en tillfällighet hade North Carolina vann män NCAA basket turnering i 2009.

Crimson Tide förlängt sitt kontrakt, som ursprungligen undertecknades 2002, med Nike nyligen till ett värde av uppskattningsvis $ 30 miljoner dollar i kontanter och produkter enligt The Birmingham News. Affären betalar Alabama för rätten att få den berömda Nike swoosh på varje athletic uniform bärs av Alabama student idrottare, inklusive fotboll, och även förser universitetet med uniformer för varje lag.

Billig Moncler dunJacka Rea, Denna vecka Nike presenterade de särskilda Pro Combat uniformer för 10 college fotbollslag runt om i landet. University of Alabama var en av dessa skolor. UA Friidrott Media Relations utfärdade meddelandet nedan med alla detaljer.Billig Moncler jacket Sverige, En formell avtäckningen av den enhetliga skedde vid ett evenemang på onsdag morgon som innehas av Nike i New York City. Alabama kommer att vara en av 10 elitfotboll program presenterar Nike Pro Combat enhetlig här säsongen. Alabama får sällskap av Boise State University, University of Florida, University of Miami, Ohio State University, Oregon State University, University of Pittsburgh, Texas Christian University (TCU), Virginia Tech University och West Virginia University.Billig Moncler malmö Sverige, Varje lag kommer att gynnas av den lätta innovation och flexibel skydd av Nike Pro Combat System Dress, men likheterna slutar där. Framfört i levande färgpaletter och rik på kulturella och historiska motiv som är specifik för de enskilda programmen, berättar varje anpassad design en annan historia.

Nike arbetat nära med tränare och administratörer på Alabama för att fånga ett utseende som inte bara är dynamisk men också är sant att Crimson Tide tradition för uniformer som Crimson Tide kommer att bära mot Mississippi State den 13 november.

'Nike Pro Combat System Dress går samman innovation och inspiration för att leverera den lättaste enhetlig i branschen, säger Kris Aman, Global VP och GM Nike idrotts- utbildning, som inkluderar fotboll. Design införliva kulturella ledtrådar symboliska av varje lag identitet och arv. de mer än uniformer, uttryck de av stolthet.Billig Moncler sverige Rea, Med stoppning integrerat i basskiktet, blir den yttre uniform en lätt, ventilerande mantel med en monterad, superhjälte utseende. Den eleganta jersey och byxa är tillverkade av en fyrvägs stretch twill som snabbt sprider svett och vatten, se till att även i vått tillstånd, dessa uniformer är lättare än sina standardemissions motsvarigheter när helt torr. Sammantaget är den enhetliga 37 procent lättare än nuvarande modeller.Billig Moncler mössa Sverige, När de två livsmedels jättar samman krävde Federal Trade Commission dem att kasta nästan ett par hundra butiker att bevara konkurrensen. Den Albert i Baker City var bland 146 såldes till Bellingham baserat Haggen, men Haggen gick i konkurs och stängde butiken på bara några månader.

Nike Pro Combat System Dress behandlar Sport Evolution, ger oöverträffad lätt skydd för spelare som är starkare, snabbare och mer kraftfull än någonsin tidigare. lbertsons stärkt ur Haggen bekymmer

Seattle Seahawks utesluta Marshawn Lynch för söndagens slutspel på Minnesota Vikings dussin greps så stor prostitutionsring involverar webbplatser, Bellevue bordeller stängdesBillig Moncler stockholm Rea, Seahawks stag för kalla, hårda sanningar om fotboll i frysning MinnesotaBillig Moncler outlet sverige Sverige, Situationen, säger experterna, understryker inte bara hur FTC gjorde däremot insats, men också hur det har blivit svårare att uppmuntra mångfald bland traditionella stormarknader. Under de senaste åren har branschen konsolideras till gigantiska kedjor som svar på konkurrens från lik av Costco Wholesale, Wal Mart och även Amazon Prime. 'Ju färre konkurrenter, desto svårare är det att hitta en livskraftig köpare av tillgångarna som helt kan återställa tävlingen förlorade genom sammanslagningen', säger Moss. advokatbyrå Thompson Hine, säger att FTC betalar faktiskt en hel del uppmärksamhet till stormarknad fusioner, som är politiskt känsliga. Vad misslyckande Haggen att dyka upp som en stark konkurrent visar är att byrån 'som ofullkomlig som alla andra i gissa framtiden.'

Den lilla, private equity backas specerihandlare hamnade sälja eller stänga dussintals butiker, och sitt eget varumärke är nu i fara. Albert vindar upp med en starkare hand, särskilt efter det att bolaget betalade $ 14 miljoner till få tillbaka 30 av sina tidigare affärer från Haggen, varav 10 i delstaten Washington.Billig Moncler dunJacka Rea, 'Detta är mycket sannolikt att göra det svårare att få stormarknad sammanslagningar gjort', säger McInnis.


Billig Moncler dunJacka Rea, Hitta nya billigt pris online. Billig Moncler online Rea Outlet på nätet 100% äkta kvalitet: