pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

parajumper long bear


Ta singlar 'dagfestivities till Kinas politiska, ekonomiska och mediasystem kom efter Alibabas berg-och dalbana första år som ett publikt bolag.parajumper long bear, Jag älskar alla mantran. En dag förra veckan var jag börjar gå in i 'varför gör jag det här?' läge någonstans runt 3 km poäng. Jag sorts hade en Zen stund och bara hålls berättar själv: 'Det är dags att köra, så jag kör' tills nästa promenad genombrott kom upp. Det verkar fungera. ll Star är perfekt passform för NikeParajumpers jackets, Ett rekord lager erbjudande följdes av ett rekord faller under det ursprungliga priset, till påståenden företaget inte gör tillräckligt bekämpa förfalskningar på sina plattformar, och utbyte av dess verkställande direktör.parajumper kodiak, Koncessionen som startade en revolution släpper sin upplaga 2013 helt konstruerad för löpare behov. Nike Air Max + 2013 har den mest avancerade häl till tå Nike Max Air enhet någonsin att ge lätt, mjuk dämpning och större flexibilitet än någon tidigare version.

Ma startade händelsen med en fyra timmars varieté som inkluderade en föreställning av 'American Idol' finalist Adam Lambert och ett utseende av Craig, stjärnan i James Bond-filmer. ll Om Air Max

Nike Air Max laget betonade naturliga rörelser i sin design. De började med att rekonstruera Nike Max Air enhet för att säkerställa den mjukaste, mest bekväm körning möjlig. Enhetens innerväggar minimeras för att främja luftflöde och interna rören rör sig med foten för att ge större flexibilitet än tidigare Nike Air enheter.Parajumpers kodiak, Nike Hyperfuse konstruktion används i hela skon för att skapa en lättare och mer andningsbara övre och en minskad totalvikt, utan att göra avkall på komforten. Öppet hål mesh på övre tjänar det dubbla syftet att möjliggöra ökad ventilation för komfort på flykt och generera en elegant utseende.parajumper jacka, Som första skon har synliga luft, den ursprungliga Air Max 1, designad av Tinker Hatfield, revolutionerade en industri och förändrat designen landskapet för att köra skor. I slutet av 80 idén att köra på luften var en innovation som inte bara hade aldrig setts förut men också levererat en passning och komfort som förändrade spelet. Under åren efter, har Air Max skor blivit en symbol för att köra prestanda och stil.

Ett hack innerhylsa sveper runt foten, medan en gjuten krage stöder vristen för att skapa en förbättrad passform som känns nästan sömlös. Vare sig på gatan eller löpbandet, säkerställer dynamisk Nike Flywire teknik som mellanfoten förblir säkra och stödjas på alla gånger.

parajumper long bear, Synlig luft fortsätter att vara en av de mest relevanta och revolutionerande innovationer Nike har någonsin skapats. Den återuppfunnit Nike Air Max + 2013 representerar utvecklingen av Nike Running. ll Om Zumba DansskorParajumpers stockholm, För tydlighetens samma rörelse kvalitet, bör du lägga till några vadde skär till zumba dansskor. En zumba klass är en mycket trevlig upplevelse och du kommer att till fullo njuta av det om du inte har värkande fötter vid sin ände. Förväxla inte en kropp trött från ansträngning med den smärta som orsakas av felaktig stövlar. Bär inte Zumba dansskor för första gången i klassen, eftersom du säkerligen få blåsor från nya skorna. Det kan hända även med hög kvalitet varumärken!Parajumpers kodiak women, Hihi, Nymo Jag är i samma båt. En av flickorna som jag kör med nämnda ett trick hennes pappa lärde henne var att lägga till 2 + 2 är 4, 4 + 4 är 8, 8 + 8 är 16. Efter tredubbla siffror, kunde jag inte göra det längre. Det är alldeles för svårt att lägga till, kör och andas allt på samma gång. Mitt mantra är just nu (på andningen i) I CAN. (På andningen ut) gör detta. Jag vet inte, timing andningen med mantrat verkar vara till hjälp för mig. Vi gjorde en gradvis uppåt kör och jag gjorde ganska bra. Det var verkligen trevligt :).

Välrenommerade tillverkare som Adidas, Nike och Puma har de bästa tränarna du kan ringa zumba dansskor. Sådana sneakers låta fötterna andas, inte fälla fukt och de gör du känns som att flyga. Försök Nike och du ser hur bra zumba dansskor kan vara. Du kan inspireras av vad andra Zumba entusiaster bär. Det finns många webbplatser som säljer zumba relaterade dräktobjekt och skor. Försök det och du kommer inte att bli ledsen! Chansen att jämföra produkter är en annan fördel med online shopping.

Jag är väl en annan löpare från Lär dig att köra tråden. Jag har kört i 6 veckor och för närvarande fortfarande gör körningen / promenad plan. Jag har haft dåliga knä och fotled skador i det förflutna så jag försöker att ta det lugnt och stadigt samtidigt öka tid varje vecka. Jag brukade tänka att jag inte kunde köra på grund av mina skador, men nu när jag faktiskt gör det, jag är helt beroende. Jag planerar att ange en lokal 5K lopp på Labour Day, men kan komma att gå en annan tidigare om jag trivs.Parajumpers outlet sverige, Det är första gången jag har kört hittills, så oavsett när jag avslutat det skulle bli min personliga bäst. Det tog 2:50, förresten, vilket är bara lite längre än förväntat. Men pojke är jag kommer att tillbringa tid kvalitet med ett bad full av Epsom salter i kväll!Parajumpers jackor, Nyligen gick jag till en butik 'Runner värld' där de hade mig jogga på ett löpband, mätt mina fötter, och i princip bara kontrolleras för min 'typ av fot' för att se vilka skor skulle vara bäst. Vi bestämde att jag är en storlek 9 9,5 med en bred fot och en hög båge, och jag över pronera (fot rullar inåt) med min högra fot. Jag hade varit igång i Nike Shox, som jag tyckte var OK, men jag försökte flera olika skor i butiken och de lät mig köra i var och en bit, och jag fann att varje par jag provade kände hundra gånger bättre än SHOX.

Hur som helst, det är bara mina två cent värt :). Hoppas du hittar några anständiga skor!

Löparens butiken rekommenderas någon Asics varumärke sko. Jag försökte Kahanas, hyper Hastigheter och Gel Kinseis. Jag var imponerad med dem alla, men i slutändan, det gjorde jag inte få Asics. Jag hittade ett par Nike Air Max 180 s till försäljning för $ 40, ursprungligen $ 120 (stänga vid en sportaffär). De ger mig massor av medial stöd, och nu när jag har identifierat över pronation av min högra fot, har jag funnit att Air Max 180 hjälp rätta till det, och jag inte får dunkande knäsmärta efter 1,5 miles som Jag brukade.parajumper long bear, Jag måste dock säga, när jag bär ut min Air Max jag kommer att få Asics, även om de är dyrare.Parajumpers gobi, Min nuvarande mål är att köra hela i CC virtuella 5K, ska jag nog köra den helgen efter 4 juli.

Skor: Jag älskar verkligen Saucony varumärke, jag bär Grid versionen just nu. Jag har verkligen platta, breda fötter och jag har hittat Saucony har mest stöd kort av ortoser. Ortoser är mitt nästa steg.parajumper long bear, Det var delvis på grund av företaget att hålla sig till sin amerikanska tillverkningsindustri medan Nike hade sin produkt tillverkad i lågkostnadsländer som Indonesien.


parajumper long bear, rea webbutik stockholm. Parajumpers jackets Stort utbud - Köp nu‎‎: