pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

parajumper kodiak


Ta singlar 'dagfestivities till Kinas politiska, ekonomiska och mediasystem kom efter Alibabas berg-och dalbana första år som ett publikt bolag.parajumper kodiak, Skor: Jag älskar verkligen Saucony varumärke, jag bär Grid versionen just nu. Jag har verkligen platta, breda fötter och jag har hittat Saucony har mest stöd kort av ortoser. Ortoser är mitt nästa steg.Parajumpers jackets, Ett rekord lager erbjudande följdes av ett rekord faller under det ursprungliga priset, till påståenden företaget inte gör tillräckligt bekämpa förfalskningar på sina plattformar, och utbyte av dess verkställande direktör.parajumper kodiak, Nike Air Max laget betonade naturliga rörelser i sin design. De började med att rekonstruera Nike Max Air enhet för att säkerställa den mjukaste, mest bekväm körning möjlig. Enhetens innerväggar minimeras för att främja luftflöde och interna rören rör sig med foten för att ge större flexibilitet än tidigare Nike Air enheter.

Koncessionen som startade en revolution släpper sin upplaga 2013 helt konstruerad för löpare behov. Nike Air Max + 2013 har den mest avancerade häl till tå Nike Max Air enhet någonsin att ge lätt, mjuk dämpning och större flexibilitet än någon tidigare version.

Nike Hyperfuse konstruktion används i hela skon för att skapa en lättare och mer andningsbara övre och en minskad totalvikt, utan att göra avkall på komforten. Öppet hål mesh på övre tjänar det dubbla syftet att möjliggöra ökad ventilation för komfort på flykt och generera en elegant utseende.Parajumpers kodiak, Nike Air Max + 2013 tar sin plats som den senaste inkarnationen av Air Max-serien. Eftersom både en tidlös redogörelse för innovation och en perenn sport klassisk, har synliga luft in Nike isär för nästan ett kvarts sekel.parajumper jacka, Zumba är den senaste fitness trenden, kombinera latinska danselement och fitness drag. Aerobics och dans möts i zumba, måste du bära särskilda zumba dansskor, några bekväma fina kläder och vara redo att svettas. Regelbundna tränare som du använder för utomhusaktiviteter kommer inte att vara bra för Zuma, även om det låter långsökt. Du behöver en slät sula, massor av flexibilitet och fotstöd samt lätta funktioner. Endast Zumba dansskor kan stödja de senare och horisontella fötter rör sig specifikt till fitness formulär.

Som första skon har synliga luft, den ursprungliga Air Max 1, designad av Tinker Hatfield, revolutionerade en industri och förändrat designen landskapet för att köra skor. I slutet av 80 idén att köra på luften var en innovation som inte bara hade aldrig setts förut men också levererat en passning och komfort som förändrade spelet. Under åren efter, har Air Max skor blivit en symbol för att köra prestanda och stil.

parajumper kodiak, För tydlighetens samma rörelse kvalitet, bör du lägga till några vadde skär till zumba dansskor. En zumba klass är en mycket trevlig upplevelse och du kommer att till fullo njuta av det om du inte har värkande fötter vid sin ände. Förväxla inte en kropp trött från ansträngning med den smärta som orsakas av felaktig stövlar. Bär inte Zumba dansskor för första gången i klassen, eftersom du säkerligen få blåsor från nya skorna. Det kan hända även med hög kvalitet varumärken!Parajumpers stockholm, Hihi, Nymo Jag är i samma båt. En av flickorna som jag kör med nämnda ett trick hennes pappa lärde henne var att lägga till 2 + 2 är 4, 4 + 4 är 8, 8 + 8 är 16. Efter tredubbla siffror, kunde jag inte göra det längre. Det är alldeles för svårt att lägga till, kör och andas allt på samma gång. Mitt mantra är just nu (på andningen i) I CAN. (På andningen ut) gör detta. Jag vet inte, timing andningen med mantrat verkar vara till hjälp för mig. Vi gjorde en gradvis uppåt kör och jag gjorde ganska bra. Det var verkligen trevligt :).Parajumpers kodiak women, Lite om mig: Mitt namn är Cynthia. Jag är inte riktigt var som helst eftersom mina föräldrar var i det militära, men senast jag flyttade från nära Buffalo, NY till 45 minuter utanför NYC för skolan. Jag är en utbildning för att bli en Frälsningsarmén pastor ennd har just avslutat min 1: a året av ett två årigt program. Denna sommar jag kommer att göra min sommar praktik i Schenectady, NY 8 veckor. Genom alla craziness jag har förlorat 60 + pounds under det senaste året och hoppas att förlora ytterligare 30 eller så i september.

Jag är väl en annan löpare från Lär dig att köra tråden. Jag har kört i 6 veckor och för närvarande fortfarande gör körningen / promenad plan. Jag har haft dåliga knä och fotled skador i det förflutna så jag försöker att ta det lugnt och stadigt samtidigt öka tid varje vecka. Jag brukade tänka att jag inte kunde köra på grund av mina skador, men nu när jag faktiskt gör det, jag är helt beroende. Jag planerar att ange en lokal 5K lopp på Labour Day, men kan komma att gå en annan tidigare om jag trivs.

Jag sprang Järn Knee 25km spår race idag. Jag kämpade mer än förväntat. För två veckor sedan, sprang jag 22km av loppet vägen och kände stor i slutet; idag har jag kände skit hela. Vissa dagar körs känna fantastiska, vissa dagar de bara suger.Parajumpers outlet sverige, Det är första gången jag har kört hittills, så oavsett när jag avslutat det skulle bli min personliga bäst. Det tog 2:50, förresten, vilket är bara lite längre än förväntat. Men pojke är jag kommer att tillbringa tid kvalitet med ett bad full av Epsom salter i kväll!Parajumpers jackor, Cynthia Jag rekommenderar starkt att du går till en specialitet spring Butiks. Den butik som jag gick till denna sista gången monterade mig i några fantastiska skor på grundval av min stabilitet och steg mönster. Hon visade mig även på datorn hur min fot var slå i marken, etc. Det var verkligen häftigt att titta på. Det fanns 3 par skor som jag diskuterar mellan och avvecklas få Asics Gel. Älska dem! Och nu vet jag vilken typ att få för min fot. Jag trodde att jag var ganska platt footed men jag har bara en låg båge, så jag är inte hela vägen platt footed :).

Det fanns ett exceptionellt ljuspunkt i loppet, och det uppstod i mitten av de värsta delen. Powerline är en otroligt fasansfulla hill som vi var tvungna att klättra i mitten av loppet (värre än att starta loppet genom att spendera 30 minuter som går upp till skid berg). Det är tufft på den bästa av dagar, och idag var olidlig. Halvvägs upp, verkade alla dessa små skyltar vid sidan av banan. Heather, koordinator för terränglöpning kliniken (nedan kallat St Heather), hade skapat ett tecken för var och en av de 70 klinik deltagare som gjorde loppet. Varje tecken hade ett namn och ett personligt meddelande. Mine läsa 'Push det, krama det, pumpa'. Så inte bara fick jag lite mantra att få mig igenom resten av loppet, läsa alla tecken som gjorts den del av Powerline går så mycket snabbare. Det måste ha tagit hennes åldrar för att skapa alla tecken, och välsigna hennes hjärta det gjorde en stor skillnad. Jag måste ta blommor (eller en 6-pack) till nästa kliniken att tacka henne.

Hur som helst, det är bara mina två cent värt :). Hoppas du hittar några anständiga skor!parajumper long bear, Nyligen gick jag till en butik 'Runner värld' där de hade mig jogga på ett löpband, mätt mina fötter, och i princip bara kontrolleras för min 'typ av fot' för att se vilka skor skulle vara bäst. Vi bestämde att jag är en storlek 9 9,5 med en bred fot och en hög båge, och jag över pronera (fot rullar inåt) med min högra fot. Jag hade varit igång i Nike Shox, som jag tyckte var OK, men jag försökte flera olika skor i butiken och de lät mig köra i var och en bit, och jag fann att varje par jag provade kände hundra gånger bättre än SHOX.Parajumpers gobi, Fina mantran! För den längsta tiden jag trodde jag var den enda person som gjorde lite mantra i huvudet, men för några månader sedan upptäckte jag att andra gör det också. Min mantra är 'ser bra ut, må bra!' och det är ursprungligen från som visar Absolutely Fabulous där varje gång Edina karaktär sätter på någon couture hon går runt huset typ av sång som för sig själv. Så en stor del av tiden när jag tjat bort på löpbandet och jag vill sluta, jag använder det mantra.

Löparens butiken rekommenderas någon Asics varumärke sko. Jag försökte Kahanas, hyper Hastigheter och Gel Kinseis. Jag var imponerad med dem alla, men i slutändan, det gjorde jag inte få Asics. Jag hittade ett par Nike Air Max 180 s till försäljning för $ 40, ursprungligen $ 120 (stänga vid en sportaffär). De ger mig massor av medial stöd, och nu när jag har identifierat över pronation av min högra fot, har jag funnit att Air Max 180 hjälp rätta till det, och jag inte får dunkande knäsmärta efter 1,5 miles som Jag brukade.parajumper kodiak, Hej på er. Jag är på 'Lär dig att köra' tråd, närvarande vid vecka 5 (gå 2 minuter, kör 7 minuter). Jag gör 5k i ungefär 38 minuter. Ursprungligen skulle jag vara klar med det i mitten av maj att köra i en 5k på Birmingham Zoo, men en mindre skada satte mig för tre veckor, och sedan jag behövde en vecka eller så för att komma tillbaka till där jag hade varit. Jag tar också mer än en faktisk kalendervecka att få i tre körningar för varje 'vecka' just nu på grund av tidsbrist (och brist på lust att reinjure själv).


parajumper kodiak, Vald lågt pris och hög kvalitet. Parajumpers jackets mängd olika billiga rea: