pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

parajumper jacka


Ett rekord lager erbjudande följdes av ett rekord faller under det ursprungliga priset, till påståenden företaget inte gör tillräckligt bekämpa förfalskningar på sina plattformar, och utbyte av dess verkställande direktör.parajumper jacka, Min nuvarande mål är att köra hela i CC virtuella 5K, ska jag nog köra den helgen efter 4 juli.Parajumpers jackets, Ma startade händelsen med en fyra timmars varieté som inkluderade en föreställning av 'American Idol' finalist Adam Lambert och ett utseende av Craig, stjärnan i James Bond-filmer. ll Om Air Maxparajumper kodiak, Em Janeiro en Nike Lana os Novos Air Max + 2013. Estes sparkar så construdos com Hyperfuse, Flywire e tm uma sola air max 360. Podemos contar com vrios färgställningar ao Longo göra ano e tambm estreiam com tamanho GS.

I januari Nike lanserar ny + Air Max 2013. Dessa sparkar är byggda med Hyperfuse, Flywire och har en enda air max 360. Vi kan räkna med flera colorways hela året och även debut med GS storlek.

Koncessionen som startade en revolution släpper sin upplaga 2013 helt konstruerad för löpare behov. Nike Air Max + 2013 har den mest avancerade häl till tå Nike Max Air enhet någonsin att ge lätt, mjuk dämpning och större flexibilitet än någon tidigare version.Parajumpers kodiak, Nike Air Max laget betonade naturliga rörelser i sin design. De började med att rekonstruera Nike Max Air enhet för att säkerställa den mjukaste, mest bekväm körning möjlig. Enhetens innerväggar minimeras för att främja luftflöde och interna rören rör sig med foten för att ge större flexibilitet än tidigare Nike Air enheter.parajumper jacka, Nike Air Max + 2013 tar sin plats som den senaste inkarnationen av Air Max-serien. Eftersom både en tidlös redogörelse för innovation och en perenn sport klassisk, har synliga luft in Nike isär för nästan ett kvarts sekel.

Nike Hyperfuse konstruktion används i hela skon för att skapa en lättare och mer andningsbara övre och en minskad totalvikt, utan att göra avkall på komforten. Öppet hål mesh på övre tjänar det dubbla syftet att möjliggöra ökad ventilation för komfort på flykt och generera en elegant utseende.

parajumper jacka, Som första skon har synliga luft, den ursprungliga Air Max 1, designad av Tinker Hatfield, revolutionerade en industri och förändrat designen landskapet för att köra skor. I slutet av 80 idén att köra på luften var en innovation som inte bara hade aldrig setts förut men också levererat en passning och komfort som förändrade spelet. Under åren efter, har Air Max skor blivit en symbol för att köra prestanda och stil.Parajumpers stockholm, Synlig luft fortsätter att vara en av de mest relevanta och revolutionerande innovationer Nike har någonsin skapats. Den återuppfunnit Nike Air Max + 2013 representerar utvecklingen av Nike Running. ll Om Zumba DansskorParajumpers kodiak women, När zumba dansskor avklinga kommer dina fötter och vader börja skada. Minskad komfort dans bör övertyga dig att gå och handla direkt. Och zumba dansskor inte kosta mycket heller. Om du har en chans att också få en rabatt eftersom du handlar på lager avslut, kommer du att göra några besparingar och du kommer att njuta av en trevlig par skor. försummar aldrig vikten av skor för din komfort i en zumba klass; fötterna kan verkligen vara parti mördare! ll löpare på alla nivåer välkomna

Välrenommerade tillverkare som Adidas, Nike och Puma har de bästa tränarna du kan ringa zumba dansskor. Sådana sneakers låta fötterna andas, inte fälla fukt och de gör du känns som att flyga. Försök Nike och du ser hur bra zumba dansskor kan vara. Du kan inspireras av vad andra Zumba entusiaster bär. Det finns många webbplatser som säljer zumba relaterade dräktobjekt och skor. Försök det och du kommer inte att bli ledsen! Chansen att jämföra produkter är en annan fördel med online shopping.

Jag är väl en annan löpare från Lär dig att köra tråden. Jag har kört i 6 veckor och för närvarande fortfarande gör körningen / promenad plan. Jag har haft dåliga knä och fotled skador i det förflutna så jag försöker att ta det lugnt och stadigt samtidigt öka tid varje vecka. Jag brukade tänka att jag inte kunde köra på grund av mina skador, men nu när jag faktiskt gör det, jag är helt beroende. Jag planerar att ange en lokal 5K lopp på Labour Day, men kan komma att gå en annan tidigare om jag trivs.Parajumpers outlet sverige, Det är första gången jag har kört hittills, så oavsett när jag avslutat det skulle bli min personliga bäst. Det tog 2:50, förresten, vilket är bara lite längre än förväntat. Men pojke är jag kommer att tillbringa tid kvalitet med ett bad full av Epsom salter i kväll!Parajumpers jackor, Nyligen gick jag till en butik 'Runner värld' där de hade mig jogga på ett löpband, mätt mina fötter, och i princip bara kontrolleras för min 'typ av fot' för att se vilka skor skulle vara bäst. Vi bestämde att jag är en storlek 9 9,5 med en bred fot och en hög båge, och jag över pronera (fot rullar inåt) med min högra fot. Jag hade varit igång i Nike Shox, som jag tyckte var OK, men jag försökte flera olika skor i butiken och de lät mig köra i var och en bit, och jag fann att varje par jag provade kände hundra gånger bättre än SHOX.

Cynthia Jag rekommenderar starkt att du går till en specialitet spring Butiks. Den butik som jag gick till denna sista gången monterade mig i några fantastiska skor på grundval av min stabilitet och steg mönster. Hon visade mig även på datorn hur min fot var slå i marken, etc. Det var verkligen häftigt att titta på. Det fanns 3 par skor som jag diskuterar mellan och avvecklas få Asics Gel. Älska dem! Och nu vet jag vilken typ att få för min fot. Jag trodde att jag var ganska platt footed men jag har bara en låg båge, så jag är inte hela vägen platt footed :).

Jag måste dock säga, när jag bär ut min Air Max jag kommer att få Asics, även om de är dyrare.parajumper long bear, Fina mantran! För den längsta tiden jag trodde jag var den enda person som gjorde lite mantra i huvudet, men för några månader sedan upptäckte jag att andra gör det också. Min mantra är 'ser bra ut, må bra!' och det är ursprungligen från som visar Absolutely Fabulous där varje gång Edina karaktär sätter på någon couture hon går runt huset typ av sång som för sig själv. Så en stor del av tiden när jag tjat bort på löpbandet och jag vill sluta, jag använder det mantra.Parajumpers gobi, Hej på er. Jag är på 'Lär dig att köra' tråd, närvarande vid vecka 5 (gå 2 minuter, kör 7 minuter). Jag gör 5k i ungefär 38 minuter. Ursprungligen skulle jag vara klar med det i mitten av maj att köra i en 5k på Birmingham Zoo, men en mindre skada satte mig för tre veckor, och sedan jag behövde en vecka eller så för att komma tillbaka till där jag hade varit. Jag tar också mer än en faktisk kalendervecka att få i tre körningar för varje 'vecka' just nu på grund av tidsbrist (och brist på lust att reinjure själv).

Skor: Jag älskar verkligen Saucony varumärke, jag bär Grid versionen just nu. Jag har verkligen platta, breda fötter och jag har hittat Saucony har mest stöd kort av ortoser. Ortoser är mitt nästa steg.parajumper jacka, Det råder ingen tvekan varför Nike drogs till affären. Converse postat $ 205.300.000 i försäljning förra året, de flesta från retro rubberand duken All Star, vilket ger mycket högre marginaler än Nikes egen hi tech skor.


parajumper jacka, Billiga försäljning alla typer av produkt. Parajumpers jackets senaste stilar på billiga outlet Sverige webbutik: