pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Parajumpers stockholm


I januari Nike lanserar ny + Air Max 2013. Dessa sparkar är byggda med Hyperfuse, Flywire och har en enda air max 360. Vi kan räkna med flera colorways hela året och även debut med GS storlek.Parajumpers stockholm, 'Han är verkligen etablerat ett bra varumärke som har en hel del elasticitet', sade Clarke. 'Vi gillar sin affärsplan och vi tänker inte på att göra några ändringar.Parajumpers jackets, Em Janeiro en Nike Lana os Novos Air Max + 2013. Estes sparkar så construdos com Hyperfuse, Flywire e tm uma sola air max 360. Podemos contar com vrios färgställningar ao Longo göra ano e tambm estreiam com tamanho GS.parajumper kodiak, Nike Air Max laget betonade naturliga rörelser i sin design. De började med att rekonstruera Nike Max Air enhet för att säkerställa den mjukaste, mest bekväm körning möjlig. Enhetens innerväggar minimeras för att främja luftflöde och interna rören rör sig med foten för att ge större flexibilitet än tidigare Nike Air enheter.

Koncessionen som startade en revolution släpper sin upplaga 2013 helt konstruerad för löpare behov. Nike Air Max + 2013 har den mest avancerade häl till tå Nike Max Air enhet någonsin att ge lätt, mjuk dämpning och större flexibilitet än någon tidigare version.

Ett hack innerhylsa sveper runt foten, medan en gjuten krage stöder vristen för att skapa en förbättrad passform som känns nästan sömlös. Vare sig på gatan eller löpbandet, säkerställer dynamisk Nike Flywire teknik som mellanfoten förblir säkra och stödjas på alla gånger.Parajumpers kodiak, Nike Air Max + 2013 tar sin plats som den senaste inkarnationen av Air Max-serien. Eftersom både en tidlös redogörelse för innovation och en perenn sport klassisk, har synliga luft in Nike isär för nästan ett kvarts sekel.parajumper jacka, Zumba är den senaste fitness trenden, kombinera latinska danselement och fitness drag. Aerobics och dans möts i zumba, måste du bära särskilda zumba dansskor, några bekväma fina kläder och vara redo att svettas. Regelbundna tränare som du använder för utomhusaktiviteter kommer inte att vara bra för Zuma, även om det låter långsökt. Du behöver en slät sula, massor av flexibilitet och fotstöd samt lätta funktioner. Endast Zumba dansskor kan stödja de senare och horisontella fötter rör sig specifikt till fitness formulär.

Synlig luft fortsätter att vara en av de mest relevanta och revolutionerande innovationer Nike har någonsin skapats. Den återuppfunnit Nike Air Max + 2013 representerar utvecklingen av Nike Running. ll Om Zumba Dansskor

Parajumpers stockholm, Välrenommerade tillverkare som Adidas, Nike och Puma har de bästa tränarna du kan ringa zumba dansskor. Sådana sneakers låta fötterna andas, inte fälla fukt och de gör du känns som att flyga. Försök Nike och du ser hur bra zumba dansskor kan vara. Du kan inspireras av vad andra Zumba entusiaster bär. Det finns många webbplatser som säljer zumba relaterade dräktobjekt och skor. Försök det och du kommer inte att bli ledsen! Chansen att jämföra produkter är en annan fördel med online shopping.Parajumpers stockholm, Hihi, Nymo Jag är i samma båt. En av flickorna som jag kör med nämnda ett trick hennes pappa lärde henne var att lägga till 2 + 2 är 4, 4 + 4 är 8, 8 + 8 är 16. Efter tredubbla siffror, kunde jag inte göra det längre. Det är alldeles för svårt att lägga till, kör och andas allt på samma gång. Mitt mantra är just nu (på andningen i) I CAN. (På andningen ut) gör detta. Jag vet inte, timing andningen med mantrat verkar vara till hjälp för mig. Vi gjorde en gradvis uppåt kör och jag gjorde ganska bra. Det var verkligen trevligt :).Parajumpers kodiak women, Jag sprang Järn Knee 25km spår race idag. Jag kämpade mer än förväntat. För två veckor sedan, sprang jag 22km av loppet vägen och kände stor i slutet; idag har jag kände skit hela. Vissa dagar körs känna fantastiska, vissa dagar de bara suger.

Lite om mig: Mitt namn är Cynthia. Jag är inte riktigt var som helst eftersom mina föräldrar var i det militära, men senast jag flyttade från nära Buffalo, NY till 45 minuter utanför NYC för skolan. Jag är en utbildning för att bli en Frälsningsarmén pastor ennd har just avslutat min 1: a året av ett två årigt program. Denna sommar jag kommer att göra min sommar praktik i Schenectady, NY 8 veckor. Genom alla craziness jag har förlorat 60 + pounds under det senaste året och hoppas att förlora ytterligare 30 eller så i september.

Det fanns ett exceptionellt ljuspunkt i loppet, och det uppstod i mitten av de värsta delen. Powerline är en otroligt fasansfulla hill som vi var tvungna att klättra i mitten av loppet (värre än att starta loppet genom att spendera 30 minuter som går upp till skid berg). Det är tufft på den bästa av dagar, och idag var olidlig. Halvvägs upp, verkade alla dessa små skyltar vid sidan av banan. Heather, koordinator för terränglöpning kliniken (nedan kallat St Heather), hade skapat ett tecken för var och en av de 70 klinik deltagare som gjorde loppet. Varje tecken hade ett namn och ett personligt meddelande. Mine läsa 'Push det, krama det, pumpa'. Så inte bara fick jag lite mantra att få mig igenom resten av loppet, läsa alla tecken som gjorts den del av Powerline går så mycket snabbare. Det måste ha tagit hennes åldrar för att skapa alla tecken, och välsigna hennes hjärta det gjorde en stor skillnad. Jag måste ta blommor (eller en 6-pack) till nästa kliniken att tacka henne.Parajumpers outlet sverige, Cynthia Jag rekommenderar starkt att du går till en specialitet spring Butiks. Den butik som jag gick till denna sista gången monterade mig i några fantastiska skor på grundval av min stabilitet och steg mönster. Hon visade mig även på datorn hur min fot var slå i marken, etc. Det var verkligen häftigt att titta på. Det fanns 3 par skor som jag diskuterar mellan och avvecklas få Asics Gel. Älska dem! Och nu vet jag vilken typ att få för min fot. Jag trodde att jag var ganska platt footed men jag har bara en låg båge, så jag är inte hela vägen platt footed :).Parajumpers jackor, Löparens butiken rekommenderas någon Asics varumärke sko. Jag försökte Kahanas, hyper Hastigheter och Gel Kinseis. Jag var imponerad med dem alla, men i slutändan, det gjorde jag inte få Asics. Jag hittade ett par Nike Air Max 180 s till försäljning för $ 40, ursprungligen $ 120 (stänga vid en sportaffär). De ger mig massor av medial stöd, och nu när jag har identifierat över pronation av min högra fot, har jag funnit att Air Max 180 hjälp rätta till det, och jag inte får dunkande knäsmärta efter 1,5 miles som Jag brukade.

Hur som helst, det är bara mina två cent värt :). Hoppas du hittar några anständiga skor!

Hej på er. Jag är på 'Lär dig att köra' tråd, närvarande vid vecka 5 (gå 2 minuter, kör 7 minuter). Jag gör 5k i ungefär 38 minuter. Ursprungligen skulle jag vara klar med det i mitten av maj att köra i en 5k på Birmingham Zoo, men en mindre skada satte mig för tre veckor, och sedan jag behövde en vecka eller så för att komma tillbaka till där jag hade varit. Jag tar också mer än en faktisk kalendervecka att få i tre körningar för varje 'vecka' just nu på grund av tidsbrist (och brist på lust att reinjure själv).parajumper long bear, Min nuvarande mål är att köra hela i CC virtuella 5K, ska jag nog köra den helgen efter 4 juli.Parajumpers gobi, Det var delvis på grund av företaget att hålla sig till sin amerikanska tillverkningsindustri medan Nike hade sin produkt tillverkad i lågkostnadsländer som Indonesien.

Jag älskar alla mantran. En dag förra veckan var jag börjar gå in i 'varför gör jag det här?' läge någonstans runt 3 km poäng. Jag sorts hade en Zen stund och bara hålls berättar själv: 'Det är dags att köra, så jag kör' tills nästa promenad genombrott kom upp. Det verkar fungera. ll Star är perfekt passform för NikeParajumpers stockholm, 'Motsatsen är mitten prissatta skor kommer att fylla en lucka i Nike basket sko portfölj, som i allmänhet tenderar att vara dyrare.'


Parajumpers stockholm, Välkommen till sverige butik på nätet.. Parajumpers jackets Köpa billiga i bra kvalité: