pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Parajumpers outlet sverige


Em Janeiro en Nike Lana os Novos Air Max + 2013. Estes sparkar så construdos com Hyperfuse, Flywire e tm uma sola air max 360. Podemos contar com vrios färgställningar ao Longo göra ano e tambm estreiam com tamanho GS.Parajumpers outlet sverige, Ryktas att släppa 2015 komplett med kraft skosnören denna gång ända sedan den episka eBay auktionen frisättning av skon i 2011, är Mag feber på en all time topp just nu som vi alla väntar några tecken på bekräftelse från Nike att skon kommer verkligen släppa lös. När vi blir närmare och närmare den dag 21 oktober, är Nike läppar fortfarande förseglad vid denna tidpunkt, och vi kan alla bara hoppas att få några svar snart. Vi skulle alla ta någon skrot av information om Mag släpptes på denna punkt, men fortsätta läsa för de sex stora Mag frågor vi behöver besvaras just nu. Om bara någon hade en tid machineAll skor och kläder företag gemensamt främja marknadsutveckling ansträngning föllParajumpers jackets, Koncessionen som startade en revolution släpper sin upplaga 2013 helt konstruerad för löpare behov. Nike Air Max + 2013 har den mest avancerade häl till tå Nike Max Air enhet någonsin att ge lätt, mjuk dämpning och större flexibilitet än någon tidigare version.parajumper kodiak, Ett hack innerhylsa sveper runt foten, medan en gjuten krage stöder vristen för att skapa en förbättrad passform som känns nästan sömlös. Vare sig på gatan eller löpbandet, säkerställer dynamisk Nike Flywire teknik som mellanfoten förblir säkra och stödjas på alla gånger.

Nike Air Max laget betonade naturliga rörelser i sin design. De började med att rekonstruera Nike Max Air enhet för att säkerställa den mjukaste, mest bekväm körning möjlig. Enhetens innerväggar minimeras för att främja luftflöde och interna rören rör sig med foten för att ge större flexibilitet än tidigare Nike Air enheter.

Zumba är den senaste fitness trenden, kombinera latinska danselement och fitness drag. Aerobics och dans möts i zumba, måste du bära särskilda zumba dansskor, några bekväma fina kläder och vara redo att svettas. Regelbundna tränare som du använder för utomhusaktiviteter kommer inte att vara bra för Zuma, även om det låter långsökt. Du behöver en slät sula, massor av flexibilitet och fotstöd samt lätta funktioner. Endast Zumba dansskor kan stödja de senare och horisontella fötter rör sig specifikt till fitness formulär.Parajumpers kodiak, Hihi, Nymo Jag är i samma båt. En av flickorna som jag kör med nämnda ett trick hennes pappa lärde henne var att lägga till 2 + 2 är 4, 4 + 4 är 8, 8 + 8 är 16. Efter tredubbla siffror, kunde jag inte göra det längre. Det är alldeles för svårt att lägga till, kör och andas allt på samma gång. Mitt mantra är just nu (på andningen i) I CAN. (På andningen ut) gör detta. Jag vet inte, timing andningen med mantrat verkar vara till hjälp för mig. Vi gjorde en gradvis uppåt kör och jag gjorde ganska bra. Det var verkligen trevligt :).parajumper jacka, Det fanns ett exceptionellt ljuspunkt i loppet, och det uppstod i mitten av de värsta delen. Powerline är en otroligt fasansfulla hill som vi var tvungna att klättra i mitten av loppet (värre än att starta loppet genom att spendera 30 minuter som går upp till skid berg). Det är tufft på den bästa av dagar, och idag var olidlig. Halvvägs upp, verkade alla dessa små skyltar vid sidan av banan. Heather, koordinator för terränglöpning kliniken (nedan kallat St Heather), hade skapat ett tecken för var och en av de 70 klinik deltagare som gjorde loppet. Varje tecken hade ett namn och ett personligt meddelande. Mine läsa 'Push det, krama det, pumpa'. Så inte bara fick jag lite mantra att få mig igenom resten av loppet, läsa alla tecken som gjorts den del av Powerline går så mycket snabbare. Det måste ha tagit hennes åldrar för att skapa alla tecken, och välsigna hennes hjärta det gjorde en stor skillnad. Jag måste ta blommor (eller en 6-pack) till nästa kliniken att tacka henne.

Jag är väl en annan löpare från Lär dig att köra tråden. Jag har kört i 6 veckor och för närvarande fortfarande gör körningen / promenad plan. Jag har haft dåliga knä och fotled skador i det förflutna så jag försöker att ta det lugnt och stadigt samtidigt öka tid varje vecka. Jag brukade tänka att jag inte kunde köra på grund av mina skador, men nu när jag faktiskt gör det, jag är helt beroende. Jag planerar att ange en lokal 5K lopp på Labour Day, men kan komma att gå en annan tidigare om jag trivs.

Parajumpers outlet sverige, Cynthia Jag rekommenderar starkt att du går till en specialitet spring Butiks. Den butik som jag gick till denna sista gången monterade mig i några fantastiska skor på grundval av min stabilitet och steg mönster. Hon visade mig även på datorn hur min fot var slå i marken, etc. Det var verkligen häftigt att titta på. Det fanns 3 par skor som jag diskuterar mellan och avvecklas få Asics Gel. Älska dem! Och nu vet jag vilken typ att få för min fot. Jag trodde att jag var ganska platt footed men jag har bara en låg båge, så jag är inte hela vägen platt footed :).Parajumpers stockholm, Nyligen gick jag till en butik 'Runner värld' där de hade mig jogga på ett löpband, mätt mina fötter, och i princip bara kontrolleras för min 'typ av fot' för att se vilka skor skulle vara bäst. Vi bestämde att jag är en storlek 9 9,5 med en bred fot och en hög båge, och jag över pronera (fot rullar inåt) med min högra fot. Jag hade varit igång i Nike Shox, som jag tyckte var OK, men jag försökte flera olika skor i butiken och de lät mig köra i var och en bit, och jag fann att varje par jag provade kände hundra gånger bättre än SHOX.Parajumpers kodiak women, Skor: Jag älskar verkligen Saucony varumärke, jag bär Grid versionen just nu. Jag har verkligen platta, breda fötter och jag har hittat Saucony har mest stöd kort av ortoser. Ortoser är mitt nästa steg.

Löparens butiken rekommenderas någon Asics varumärke sko. Jag försökte Kahanas, hyper Hastigheter och Gel Kinseis. Jag var imponerad med dem alla, men i slutändan, det gjorde jag inte få Asics. Jag hittade ett par Nike Air Max 180 s till försäljning för $ 40, ursprungligen $ 120 (stänga vid en sportaffär). De ger mig massor av medial stöd, och nu när jag har identifierat över pronation av min högra fot, har jag funnit att Air Max 180 hjälp rätta till det, och jag inte får dunkande knäsmärta efter 1,5 miles som Jag brukade.

Hej på er. Jag är på 'Lär dig att köra' tråd, närvarande vid vecka 5 (gå 2 minuter, kör 7 minuter). Jag gör 5k i ungefär 38 minuter. Ursprungligen skulle jag vara klar med det i mitten av maj att köra i en 5k på Birmingham Zoo, men en mindre skada satte mig för tre veckor, och sedan jag behövde en vecka eller så för att komma tillbaka till där jag hade varit. Jag tar också mer än en faktisk kalendervecka att få i tre körningar för varje 'vecka' just nu på grund av tidsbrist (och brist på lust att reinjure själv).Parajumpers outlet sverige, Jag älskar alla mantran. En dag förra veckan var jag börjar gå in i 'varför gör jag det här?' läge någonstans runt 3 km poäng. Jag sorts hade en Zen stund och bara hålls berättar själv: 'Det är dags att köra, så jag kör' tills nästa promenad genombrott kom upp. Det verkar fungera. ll Star är perfekt passform för NikeParajumpers jackor, Det råder ingen tvekan varför Nike drogs till affären. Converse postat $ 205.300.000 i försäljning förra året, de flesta från retro rubberand duken All Star, vilket ger mycket högre marginaler än Nikes egen hi tech skor.

'Vår strategi för odling genom icke märkena Nike är att identifiera starka varumärken med överlägsen ledningsgrupper där Nike kan bidra till företagets tillväxt', säger Tom Clarke, Nikes VD för affärsprojekt.

Ironiskt nog, en stor del av uppsving i popularitet All Star under de senaste åren har varit bland unga anti etablering typer för vilka Nike representerar allt de hatar i globaliserade, multinationella företag. Privatägda Converse har gått igenom en tvåårig återuppbyggnaden efter sitt namn och varumärke köptes i en konkurs auktion i 2001.parajumper long bear, Det var delvis på grund av företaget att hålla sig till sin amerikanska tillverkningsindustri medan Nike hade sin produkt tillverkad i lågkostnadsländer som Indonesien.Parajumpers gobi, Converse var märket val för stora NBA stjärnor fram till 1985, när Nike undertecknade Michael Jordan, sparkar av efterfrågan på allt fler besynnerliga, flashiga, högteknologiska utbildare och i sin tur, Chuck Taylors 'anti varumärke' uppsving. ll Frågorna det behöver fortfarande svar

Nike tillträder någon skuld vid tidpunkten för affärens slutförande, som är föremål för myndighetsgodkännande.Parajumpers outlet sverige, Närbilder av nakna fötter, främst i syfte att visa de nakna fötter.


Parajumpers outlet sverige, Välkommen till våra butiker stockholm på nätet. Parajumpers jackets varm försäljning, bra kvalitet: